PRESSMEDDELANDE 2020-04-29

En av förra årets hjältar lämnar Köping och återvänder till moderklubben Uppsala Basket. Lukas blev med sitt uppoffrande spel snabbt en publikfavorit i Karlbergshallen och en omtyckt lagkamrat i Köping Stars.

Lukas:

Jag vill tacka alla spelare, tränare och de eldsjälar som jobbar runt klubben. Jag har bara bra saker att säga om Stars och alla fans i staden. Nästa år kommer jag inte vara på golvet i KB men jag kommer att följa laget via webben och från läktaren. Jag vet att det kommer bli ännu en grym säsong och vem vet, man kanske ser mig i KB någon gång i framtiden igen!

Coach Jotti Nikolaidis:

Lukas är lite av en drömspelare för oss coacher, gav alltid 100% på alla träningar och matcher och var redo att göra allt som vi krävde av honom för att vinna. Jag vill personligen tacka honom för sin insats i Köping Stars och önskar honom lycka till med sina nya utmaningar.

Planeringen och lagbygget inför nästa säsong är i full gång och vi kommer att presentera förlängningar och förhoppningsvis något nyförvärv inom den närmaste tiden!

Kontakt
Head coach Panagiotis Nikolaidis
073-650 97 46


Foto: Örjan Lännbrink